Elias Dalén

Mitt foto
Svallby, Skåne, Sweden
41 år. Singel, f.d. högstadielärare. Har en mustasch (dubbel Valrossare).

måndag 30 maj 2011

Vet ni vad jag hatar för människor?

Otrevliga människor som tror att de är bättre än mig bara för att de är unga, rika, vackra och har en pojkvän som jobbar som byggingenjör på Skanskas huvudkontor i Stockholm

3 kommentarer:

  1. Roberta, att jobba på Skanskas huvudkontor är lite som att vara arbetslös i Svallby. jag tänker inte förklara varför utan låter dig fundera på detta på egen hand.

    )Jag jobbar även som jobbcoach ibland. Främst åt utbrända chefer)

    SvaraRadera
  2. tänkte inte lägga så mkt mer energi på det här, men jag vill bara kommentera att jag läxade upp dig pga att du läxade upp mig för att vara blondin och inte ha en försörjande man. Så klart jag lämnar respons på en sån kommentar fån en okänd människa, vad trodde du själv egentligen?! Hoppas du inte lägger dig i mitt liv mer så slipper jag trycka upp min framgångsrika pojkvän i ditt ansikte mer..

    SvaraRadera
  3. Hej Sanna

    Jag tror att vi började på fel fot och nu vill jag bara stryka ett streck över det här. Trots att du inte har en man som kan försörja dig tillräckligt betyder inte det att du är en dålig mor. Om du vill ha lite tips och trix om hur man blir en riktig kvinna så kan du mejla mig :)

    Din nya vän
    Roberta

    SvaraRadera